Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό
1/2 Κιλό γίγαντες
1 Κρεμμύδι
1/2 Φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο
4 Κουταλιές πελτέ
Μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Κόκκινο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε τους γίγαντες σε ένα μπολ με μπόλικο νερό. Την επομένη τους βράζουμε. Κόβουμε το κρέας σε μερίδες και το σωτάρουμε μαζί με το κρεμμύδι στο βούτυρο. Ρίχνουμε τον πελτέ. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το μαϊντανό και το κόκκινο πιπέρι. Και τα αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει. Τότε ρίχνουμε τα φασόλια και λίγο νερό ζεστό και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για μισή ώρα. Όταν πλέον έχει μείνει μόνο με τη σάλτσα του το κατεβάζουμε και το σερβίρουμε ζεστό.
  • Η φωτογραφία της συνταγής είναι από το site www.sintayes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: