ΥΛΙΚΑ
250γρ. Βιτάμ
3 Φλιτζάνια του καφέ ζάχαρη
4 Μήλα
Κανέλα
6 Αβγά
500γρ. Αλεύρι
7 Φλιτζάνια του καφέ ζάχαρη
1 Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Βιτάμ
3 Φλιτζάνια του καφέ ζάχαρη
4 Μήλα
Κανέλα
6 Αβγά
500γρ. Αλεύρι
7 Φλιτζάνια του καφέ ζάχαρη
1 Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλείφουμε ένα ταψί με το βιτάμ, πασπαλίζουμε με τα 3 φλιτζάνια ζάχαρη. Κόβουμε τα μήλα σε ροδέλες και τα απλώνουμε στο ταψί και τα πασπαλίζουμε με κανέλα.
- Στο μίξερ χτυπάμε τα αβγά, το αλεύρι να γίνει ένας χυλός, βάζουμε τη ζάχαρη και τη βανίλια και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τα μήλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για μισή ώρα με αέρα.
- Όταν την κόψουμε σερβίρουμε τα κομμάτια ανάποδα με τα μήλα από πάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: