ΥΛΙΚΑ
800γρ. Φέτα
1 Πακέτο καταϊφι
Λίγο λάδι
80γρ. Βούτυρο λιωμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
800γρ. Φέτα
1 Πακέτο καταϊφι
Λίγο λάδι
80γρ. Βούτυρο λιωμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανοίγουμε το κανταϊφι με τα χέρια μας, να χωριστούν μεταξύ τους. Κόβουμε σε μπαστουνάκια τη φέτα και τα τυλίγουμε με το κανταϊφι σφιχτά.
- Τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι και το ραντίζουμε με το λάδι και το βούτυρο. Ψήνουμε στο φούρνο για 30 λεπτά στους 160 βαθμούς.
- Ένας υπέροχος μεζές για ουζάκι.
- Η φωτογραφία της συνταγής είναι από το site
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: