ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
1/2 Φλιτζάνι αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 Αβγά
Ελάχιστο αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 1/2 Φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
1/2 Φλιτζάνι αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 Αβγά
Ελάχιστο αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε καλά τα αβγά και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ, το τυρί, τον μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και βάζουμε το λάδι στο τηγάνι. Παίρνουμε με μικρό κουταλάκι από το μείγμα και το πιέζουμε λίγο να γίνει σαν μικρό μπαλάκι και το τηγανίζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά. Τα γυρίζουμε με προσοχή να μη τρυπήσουν και τα σερβίρουμε ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: