ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο
3/4 Κούπας λάδι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Χυμός ενός λεμονιού
Χυμός 1/2 πορτοκαλιού
Λίγη ρίγανη
Πολτός σκόρδου
150γρ. Κεφαλοτύρι
Πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κοτόπουλο
3/4 Κούπας λάδι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Χυμός ενός λεμονιού
Χυμός 1/2 πορτοκαλιού
Λίγη ρίγανη
Πολτός σκόρδου
150γρ. Κεφαλοτύρι
Πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά το κοτόπουλο το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σ ένα πυρέξ.
- Χτυπάμε το λάδι με τη μουστάρδα και τους χυμούς και περιχύνουμε το κοτόπουλο. Βάζουμε στη κοιλιά του κοτόπουλο το τυρί και το σκόρδο. Ρίχνουμε και τη ρίγανη.
- Το ψήνουμε στο 180 βαθμούς Κελσίου για 1 1/2 ώρα. Το πρώτο μισάωρο το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο το οποίο αφαιρούμε στη συνέχεια. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο καυτό νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: