Υλικά
1 κιλό κολοκύθια
1 κιλό μελιτζάνες
1 κιλό πατάτες
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 πιπεριά
1 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα
1 κούπα κρασί
1 κλωνάρι φρέσκο δενδρολίβανο
θυμάρι (φρέσκο κατά προτίμηση)
αλάτι, πιπέρι φρέσκο
λάδι
Εκτέλεση
1 κιλό κολοκύθια
1 κιλό μελιτζάνες
1 κιλό πατάτες
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 πιπεριά
1 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα
1 κούπα κρασί
1 κλωνάρι φρέσκο δενδρολίβανο
θυμάρι (φρέσκο κατά προτίμηση)
αλάτι, πιπέρι φρέσκο
λάδι
Εκτέλεση
- Κόβουμε τις μελιτζάνες σε ροδέλες 1 εκατοστού και τις βάζουμε σε αλατόνερο για καμιά ώρα.
- Ετοιμάζουμε τα υπόλοιπα εν τω μεταξύ: καθαρίζουμε και κόβουμε τα κολοκύθια και τις πατάτες επίσης σε ροδέλες. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά.
- Ξεπλένουμε και στύβουμε τις μελιτζάνες και τα βάζουμε όλα σε ένα μεγάλο ταψί.
- Περιλούζουμε με τα τοματάκια και το κρασί, προσθέτουμε τα μυρωδικά και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας.
- Βάζουμε από πάνω όσο λάδι μας αρέσει και το βάζουμε στο φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: