Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
1 Κουταλάκι γλυκού ρίγανη
1 Πιπεριά Φλωρίνης
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο θυμάρι
1 Φλιτζάνι τσίπουρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το χοιρινό για μισή ώρα περίπου.
Στραγγίζουμε το κρέας και το βάζουμε σ ένα τηγάνι. Ρίχνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το χοιρινό μαζί με την πιπεριά που έχουμε κόψει σε ροδέλες και τ αφήνουμε να σιγοβράσουν. Λίγο πριν το τέλος αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το θυμάρι, ρίχνουμε το τσίπουρο και αφήνουμε για ένα 5λεπτο ακόμη στη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: