Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
10 Αγκινάρες
Αλεύρι
2 Λεμόνια
Αλάτι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τις αγκινάρες τις βράζουμε με το χυμό του λεμονιού και αλάτι μέχρι να μαλακώσουν. 
  • Τις αφήνουμε να στραγγίξουν καλά σε ένα σουρωτήρι, τις αλευρώνουμε και της τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο. Μόλις πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. 
  • Μπορούμε να σερβίρουμε με σάλτσα σκόρδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: