ΥΛΙΚΑ
10 Αγκινάρες
Αλεύρι
2 Λεμόνια
Αλάτι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
10 Αγκινάρες
Αλεύρι
2 Λεμόνια
Αλάτι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τις αγκινάρες τις βράζουμε με το χυμό του λεμονιού και αλάτι μέχρι να μαλακώσουν.
- Τις αφήνουμε να στραγγίξουν καλά σε ένα σουρωτήρι, τις αλευρώνουμε και της τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο. Μόλις πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Μπορούμε να σερβίρουμε με σάλτσα σκόρδου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: