Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΓΑΥΡΟΣ ΠΛΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό γαύρος
3 Σκελίδες σκόρδο 
1 Ματσάκι μαϊντανό
3 Κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
3 Ντομάτες
1 Ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
Αλάτι 
Πιπέρι
Ρίγανη
1/2 Ποτήρι του κρασιού νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού καθαρίσουμε το γαύρο το τοποθετούμε σ ένα ταψί το ένα δίπλα στο άλλο.
Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά τα οποία τοποθετούμε πάνω από τα ψάρια. Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι ρίγανη και το ελαιόλαδο και τέλος το νερό. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου μία ώρα μέχρι να μείνει το φαγητό με το λάδι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: