ΥΛΙΚΑ
3 Φλιτζάνια αλεύρι
500γρ. Τυρί φέτα
250γρ. Ανθότυρο
2 Αβγά
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Θρυμματίζουμε τη φέτα και το ανθότυρο. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά και κατά το χτύπημα τους ρίχνουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι. Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, τ αβγά και τόσο νερό ώστε όταν τ ανακατέψουμε καλά να δημιουργηθεί ένας χυλός ρευστός. Βουτυρώνουμε ένα ταψί, ρίχνουμε το χυλό, από πάνω τα θρυμματισμένα τυριά, πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα πιπέρι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι πίτα να ροδοκοκκινήσει καλά. Λίγο πριν τη βγάλουμε από το φούρνο την πασπαλίζουμε με ρίγανη.
3 Φλιτζάνια αλεύρι
500γρ. Τυρί φέτα
250γρ. Ανθότυρο
2 Αβγά
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Θρυμματίζουμε τη φέτα και το ανθότυρο. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά και κατά το χτύπημα τους ρίχνουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι. Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, τ αβγά και τόσο νερό ώστε όταν τ ανακατέψουμε καλά να δημιουργηθεί ένας χυλός ρευστός. Βουτυρώνουμε ένα ταψί, ρίχνουμε το χυλό, από πάνω τα θρυμματισμένα τυριά, πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα πιπέρι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι πίτα να ροδοκοκκινήσει καλά. Λίγο πριν τη βγάλουμε από το φούρνο την πασπαλίζουμε με ρίγανη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: