ΥΛΙΚΑ
200γρ. Αλεύρι
150γρ. Ελιές
150γρ. Τυρί πικάντικο τριμμένο
150ml. Γάλα
1 Μπέικιν
4 Αβγά
5 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Θυμάρι
Βούτυρο για το άλειμμα της φόρμας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τις ελιές από τα κουκούτσια και τις κόβουμε στη μέση. Αλείφουμε μια φόρμα με το βούτυρο.Ανάβουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Στη λεκάνη του μίξερ χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί. Ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για 15 λεπτά, μετά κατεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 170 βαθμούς και ψήνουμε άλλα 30 λεπτά. Όταν ψηθεί, αφήνουμε για λίγο να κρυώσει μέσα στη φόρμα. Το βγάζουμε από τη φόρμα και το αφήνουμε πάνω σε μία σχάρα να κρυώσει καλά πριν το κόψουμε.
200γρ. Αλεύρι
150γρ. Ελιές
150γρ. Τυρί πικάντικο τριμμένο
150ml. Γάλα
1 Μπέικιν
4 Αβγά
5 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Θυμάρι
Βούτυρο για το άλειμμα της φόρμας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τις ελιές από τα κουκούτσια και τις κόβουμε στη μέση. Αλείφουμε μια φόρμα με το βούτυρο.Ανάβουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Στη λεκάνη του μίξερ χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί. Ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για 15 λεπτά, μετά κατεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 170 βαθμούς και ψήνουμε άλλα 30 λεπτά. Όταν ψηθεί, αφήνουμε για λίγο να κρυώσει μέσα στη φόρμα. Το βγάζουμε από τη φόρμα και το αφήνουμε πάνω σε μία σχάρα να κρυώσει καλά πριν το κόψουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: