ΥΛΙΚΑ
250ml Σπορέλαιο
1 Αβγό
2 Γεμάτες κουταλιές σούπας μουστάρδα απαλή
1 Κουταλιά σούπας ξίδι
Λίγο αλάτι
Ελάχιστο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250ml Σπορέλαιο
1 Αβγό
2 Γεμάτες κουταλιές σούπας μουστάρδα απαλή
1 Κουταλιά σούπας ξίδι
Λίγο αλάτι
Ελάχιστο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σ ένα στενό και ψηλό μπολ όλα τα υλικά μαζί. Χτυπάμε με ένα ραβδομίξερ ξεκινώντας από κάτω και ερχόμαστε σιγά σιγά προς τα πάνω για 3-4 λεπτά έτσι ώστε να δημιουργηθεί η μαγιονέζα μας αν γίνει πολύ σφιχτή συμπληρώνουμε λίγο λάδι και ανακατεύουμε ξανά.
- Τη βάζουμε σ ένα μπολ που κλείνει καλά και τη διατηρούμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: