ΥΛΙΚΑ
8 Αβγά
1 Κούπα λάδι
2 Κούπες ζάχαρη
1 Ποτήρι πορτοκαλάδα με ανθρακικό
1 Φλιτζάνι του καφέ κονιάκ
1 Κουταλάκι σόδα
2 Κουταλιές της σούπας κανέλα
1 Φλιτζάνι καρύδια τριμμένα
3,5 Φλιτζάνια αλεύρι
Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ το λάδι και τη ζάχαρη μέχρι ν ασπρίσουν. Ρίχνουμε ένα ένα τα αβγά και τα υπόλοιπα υλικά. Τη σόδα τη διαλύουμε στο κονιάκ. Ψήνουμε στη μεσαία θέση για μια ώρα περίπου στους 175 βαθμούς. Όταν κρυώσει τη ραντίζουμε με ζάχαρη άχνη.
8 Αβγά
1 Κούπα λάδι
2 Κούπες ζάχαρη
1 Ποτήρι πορτοκαλάδα με ανθρακικό
1 Φλιτζάνι του καφέ κονιάκ
1 Κουταλάκι σόδα
2 Κουταλιές της σούπας κανέλα
1 Φλιτζάνι καρύδια τριμμένα
3,5 Φλιτζάνια αλεύρι
Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ το λάδι και τη ζάχαρη μέχρι ν ασπρίσουν. Ρίχνουμε ένα ένα τα αβγά και τα υπόλοιπα υλικά. Τη σόδα τη διαλύουμε στο κονιάκ. Ψήνουμε στη μεσαία θέση για μια ώρα περίπου στους 175 βαθμούς. Όταν κρυώσει τη ραντίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: