ΥΛΙΚΑ
20 Φιρίκια
1 Κιλό ζάχαρη
2 Ποτήρια νερό
Χυμός 1/2 λεμονιού
1 Κλαδάκι αρμπαρόριζα
Μερικά αμύγδαλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα μήλα από τη φλούδα και τα ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα με τη ζάχαρη, το νερό και το λεμόνι. Βράζουμε μέχρι να δέσει το σιρόπι. Λίγο πριν τελειώσει το βράσιμο, ρίχνουμε την αρμπαρόριζα και τ αμύγδαλα. Το αφήνουμε μια νύχτα μέσα στην κατσαρόλα και μετά βάζουμε το γλυκό σε βάζο.
20 Φιρίκια
1 Κιλό ζάχαρη
2 Ποτήρια νερό
Χυμός 1/2 λεμονιού
1 Κλαδάκι αρμπαρόριζα
Μερικά αμύγδαλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα μήλα από τη φλούδα και τα ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα με τη ζάχαρη, το νερό και το λεμόνι. Βράζουμε μέχρι να δέσει το σιρόπι. Λίγο πριν τελειώσει το βράσιμο, ρίχνουμε την αρμπαρόριζα και τ αμύγδαλα. Το αφήνουμε μια νύχτα μέσα στην κατσαρόλα και μετά βάζουμε το γλυκό σε βάζο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: