ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό ριγκατόνι
500γρ. Μανιτάρια
2 Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
150ml. λευκό κρασί
200ml. Κρέμα γάλακτος
200γρ. Ρεγκάτο τριμμένο
100γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
30γρ. Βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό ριγκατόνι
500γρ. Μανιτάρια
2 Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
150ml. λευκό κρασί
200ml. Κρέμα γάλακτος
200γρ. Ρεγκάτο τριμμένο
100γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
30γρ. Βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σοτάρουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια σ ένα τηγάνι με βούτυρο και μόλις μαραθούν σβήνουμε με το κρασί. Όταν εξατμιστεί ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Βράζουμε τα ριγκατόνι και τα βάζουμε σ ένα ταψάκι ανακατεμένα με την κρέμα και τα τυριά. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για 25 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: