Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΛΑΓΑΝΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Αλεύρι μαλακό
1/2 Φλιτζάνι λάδι
2 Φακελάκια μαγιά
1/2 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
Νερό
Σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό νερό και την αφήνουμε για μισή ώρα. Προσθέτουμε το λάδι και το αλεύρι και ανακατεύουμε. Ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια μας και να είναι μαλακή. Δίνουμε το σχήμα της λαγάνας.
Στρώνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα σ ένα ταψί και τοποθετούμε τη λαγάνα. Σκεπάζουμε με μια πετσέτα και την αφήνουμε για μία ώρα περίπου. Αλείφουμε με λίγο λάδι και την πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: