ΥΛΙΚΑ
3/4 κιλού γαρίδες Νο 2
1/4 φέτα
2 μεγάλες ντομάτες
2 σκελίδες σκόρδο
1 φύλλο δάφνης
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.γ ζάχαρη
1 κούπα λάδι
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3/4 κιλού γαρίδες Νο 2
1/4 φέτα
2 μεγάλες ντομάτες
2 σκελίδες σκόρδο
1 φύλλο δάφνης
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.γ ζάχαρη
1 κούπα λάδι
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι και προσθέτουμε τις ντομάτες, το σκόρδο, τη δάφνη, το αλατοπίπερο, τη ζάχαρη και νεράκι. Τα βράζουμε για 20′.
- Ρίχνουμε έπειτα τις γαρίδες καθαρισμένες να βράσουν στη σάλτσα για 5′. Τα βάζουμε σε γουβετσάκια ή σε ταψί και ρίχνουμε από πάνω τη φέτα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια.
- Ψήνουμε σε πολύ δυνατό φούρνο για 10′-15′ σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: