ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ
ΥΛΙΚΑ
500γρ. Σαπγγέτι
150ml. Ελαιόλαδο
150γρ. Ροκφόρ
200ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε και τα στραγγίζουμε.Σ ένα τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το ροκφόρ και την κρέμα γάλακτος.
- Μόλις γίνουν ένα μείγμα, ρίχνουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε ζεστά, τρίβοντας από πάνω φρέσκο πιπέρ
ι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: