ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό γαύρο
3/4 της κούπας ελαιόλαδο
1/4 της κούπας χυμό λεμόνι
1 Κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού
Λίγο πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά της σούπας ρίγανη
1 Κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
1/2 Κουταλάκι του γλυκού βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό γαύρο
3/4 της κούπας ελαιόλαδο
1/4 της κούπας χυμό λεμόνι
1 Κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού
Λίγο πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά της σούπας ρίγανη
1 Κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
1/2 Κουταλάκι του γλυκού βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τον γαύρο.
- Τον τοποθετούμε σε ταψάκι και προσθέτουμε όλα τα υλικά ανακατεύοντας καλά.
- Το βάζουμε στο ψυγείο για μισή περίπου ώρα, ώστε να μαριναριστεί ο γαύρος.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: