Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ριγκατόνι
350γρ. Τομάτες ψιλοκομμένες
100γρ. Μπέικον
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο πολτό σκόρδου
1 Πιπεριά μικρή καυτερή
1/2 Ποτήρι κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Τριμμένο τυρί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε το μπέικον σε λεπτά κομμάτια και το σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε τον πολτό σκόρδου, την πιπεριά και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να σοταριστούν και αυτά. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
  • Προσθέτουμε την τομάτα και αλατοπίπερο και βράζουμε για 5 λεπτά.
  • Βράζουμε το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: