ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο πένες
2 Ντομάτες
1/2 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
150γρ. Φέτα
50γρ. Ελιές, χωρίς το κουκούτσι τους
200ml. Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά της σούπας ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο πένες
2 Ντομάτες
1/2 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
150γρ. Φέτα
50γρ. Ελιές, χωρίς το κουκούτσι τους
200ml. Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά της σούπας ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι με λάδι, σοτάρουμε τις ντομάτες, τις οποίες έχουμε κόψει σε κομματάκια, μαζί με το σκόρδο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ελιές κομμένες και βράζουμε για 10 λεπτά.
- Ρίχνουμε στη σάλτσα τις πένες που τις έχουμε βράσει σε αλατισμένο νερό. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε τη φέτα, τη ρίγανη, αλατοπίπερο και σερβίρουμε ραντίζοντας με λίγο ελαιόλαδο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: