Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

 ΥΛΙΚΑ

  • Ελαιόλαδο
  • 1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
  • 2 Κονσέρβες αποφλοιωμένα ντοματάκια
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Βασιλικό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε τις ντομάτες και αλατοπιπερώνουμε. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά. Ανακατεύουμε μέχρι να σπάσουν οι ντομάτες και να έχουμε μία σάλτσα χωρίς υγρά.
  • Σβήνουμε τη φωτιά και βάζουμε το βασιλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: