ΥΛΙΚΑ
- 500γρ. Μακαρόνια
- 250γρ. Πικάντικο λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
- 1 Πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
- 10 Ντοματίνια
- 250γρ. Λευκά μικρά μανιτάρια κομμένα στη μέση
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Πάπρικα καπνιστή
- 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
- 1 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το λουκάνικο, τα μανιτάρια, τα ντοματίνια και τη πιπεριά. Σβήνουμε με το κρασί.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 25 λεπτά.
- Βράζουμε τα μακαρόνια, τα στραγγίζουμε και τα σερβίρουμε περιχύνοντας με τη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: