- 500γρ. Πατάτες
- 1/2 Φλιτζάνι μαγιονέζα
- 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
- Πάπρικα καυτερή
- Λάδι για το τηγάνι
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε καλά τις πατάτες και τις κόβουμε μαζί με τη φλούδα. Τις τηγανίζουμε με καυτό λάδι να γίνουν τραγανές και αλατίζουμε.
- Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά . Περιχύνουμε τις πατάτες ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: