- 1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρούς κύβους
- 1/2 Κιλό μανιτάρια κομμένα στη μέση
- Ελαιόλαδο
- 150γρ. Μπλε τυρί κομμένο σε κυβάκια
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Πάπρικα γλυκιά
- Ρίγανη
- 200ml. Κρέμα γάλακτος
- 1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας και το στραγγίζουμε σε μεγάλο τηγάνι ή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά να πάρει χρώμα. Βάζουμε και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά.
- Σβήνουμε με το κρασί, βάζουμε 1 ποτήρι νερό, αλάτι τα μπαχαρικά και τη ρίγανη και μαγειρεύουμε για 45 λεπτά.
- Μεταφέρουμε το φαγητό σε πυρίμαχο σκεύος και βάζουμε την κρέμα γάλακτος και το τυρί ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι ή τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: