- 1/2 Κιλό φιλέτο από στήθος κοτόπουλου κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- Πάπρικα καπνιστή
- 200γρ. Φέτα τριμμένη
- 10 Ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 250γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα στη μέση
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- Ελαιόλαδο
- Λίγο ξίδι μπαλσάμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κοτόπουλο, όταν είναι σχεδόν έτοιμο βάζουμε τα μανιτάρια και μετά από 5 λεπτά τα ντοματίνια.
- Ρίχνουμε το μπαλσάμικο, αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα και τη ρίγανη. Όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε τη φέτα και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: