Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1/2 Κιλό φιλέτο από στήθος κοτόπουλου κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • Πάπρικα καπνιστή
  • 200γρ. Φέτα τριμμένη
  • 10 Ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 250γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα στη μέση
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη
  • Ελαιόλαδο
  • Λίγο ξίδι μπαλσάμικο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κοτόπουλο, όταν είναι σχεδόν έτοιμο βάζουμε τα μανιτάρια και μετά από 5 λεπτά τα ντοματίνια.
  • Ρίχνουμε το μπαλσάμικο, αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα και τη ρίγανη. Όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε τη φέτα και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: