Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

ΚΕΜΠΑΠ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1/2 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  • 1/2 Κιλό κιμά αρνίσιο
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
  • 1 Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
  • 1 Ντομάτα τριμμένη
  • 2 Κουταλιές σούπας ξίδι
  • 2 Κουταλιές κουταλιές σούπας μπέικιν πάουντερ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Πάπρικα καυτερή
  • 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ζεστό νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε, εκτός από το νερό. Μεταφέρουμε το μείγμα στο κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε με το γάντζο για λίγα λεπτά, ρίχνοντας λίγο λίγο το νερό. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες. Πλάθουμε τα κεμπάπ, Τα ψήνουμε στο γκριλ ή στο σχαροτήγανο για περίπου 10 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: