Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

ΑΒΓΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΛΙΩΜΕΝΗ ΦΕΤΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 200γρ. Φέτα σε τρίμματα
  • 2 Αβγά
  • 1 Κομματάκι βούτυρο
  • Πιπέρι
  • Θυμάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μικρό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε τη φέτα και το θυμάρι. Μαγειρεύουμε μέχρι να λιώσει. Τη βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος και βάζουμε από πάνω τα αβγά, πασπαλίζουμε με πιπέρι και τα βάζουμε στο φούρνο σε δυνατή θερμοκρασία για 10-15 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: