- 1 Ποτήρι νερού καλαμποκέλαιο
- 1 Ποτήρι νερού ζάχαρη
- 1 Ποτήρι νερού χυμό πορτοκάλι
- 1 1/2 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 Κουταλάκι γλυκού μαγειρική σόδα
- 2 Κουταλάκια γλυκού κανέλα
- 1 Κουταλάκι γλυκού γαρίφαλο
- 700γρ. Περίπου αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το λάδι, τη ζάχαρη και το μπέικιν. Ρίχνουμε τη σόδα στο χυμό και τα ρίχνουμε στο μπολ. Προσθέτουμε την κανέλα και το γαρίφαλο. Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι και ανακατεύουμε. Συνεχίζουμε τη διαδικασία μέχρι να έχουμε ένα μείγμα που να μη κολλάει στα χέρια. Ετοιμάζουμε τα κουλουράκια και τα αραδιάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: