ΥΛΙΚΑ
4 Φιλέτα από στήθος κοτόπουλου κομμένα σε μικρά κομμάτια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 Κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 Ντομάτα ψιλοκομμένη
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι
Κόκκινο πιπέρι
Μαύρο Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Φιλέτα από στήθος κοτόπουλου κομμένα σε μικρά κομμάτια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 Κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 Ντομάτα ψιλοκομμένη
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι
Κόκκινο πιπέρι
Μαύρο Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο, αφού προηγουμένως το έχουμε πλύνει και στεγνώσει. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο πολύ καλά. Προσθέτουμε τις πιπεριές και τη ντομάτα και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε μισό ποτήρι νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά. Φροντίζουμε να μείνει το φαγητό με το λάδι του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: