Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
700γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Κύμινο
Δυόσμο
4 Κουταλιές σούπας αλεύρι
1 Αβγό
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1 Κιλό ντομάτες τριμμένες
Κύμινο
Δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τους κεφτέδες και ζυμώνουμε πολύ καλά. 
  • Πλάθουμε και τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε καυτό λάδι.
  • Προσθέτουμε τα υλικά για τη σάλτσα και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 10 λεπτά. 
  • Συνοδεύουμε με μακαρόνια ή ρύζι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: