Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
500γρ. Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
5-6 Λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
300γρ. Ανθότυρο
1/2 Ποτήρι νερού γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Δυόσμο
Βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια να γίνουν al dente και τα στραγγίζουμε. Κρατάμε λίγο από το νερό που έβρασαν. Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο πολύ καλά. Βάζουμε και τις λιαστές ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε.
  • Βάζουμε 2 κουτάλες από το νερό που έβρασαν τα μακαρόνια και σιγομαγειρεύουμε για 30 λεπτά. Χτυπάμε στο multi το ανθότυρο με το γάλα και το ρίχνουμε στο κοτόπουλο. Πασπαλίζουμε με λίγο δυόσμο και βασιλικό. 
  • Βάζουμε τα μακαρόνια ανακατεύουμε καλά και κατεβάζουμε από τη φωτιά, σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: