Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

ΘΡΑΨΑΛΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Καυτερή ψιλοκομμένη
200γρ. Ντοματίνια κομμένα στη μέση
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα καπνιστή
Πάπρικα γλυκιά
1 Ντομάτα χοντροκομμένη
1 Κιλό θράψαλα κομμένα σε ροδέλες
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
200γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
  • Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές.
  • Προσθέτουμε τα ντοματίνια και την ντομάτα ανακατεύουμε.
  • Προσθέτουμε τα θράψαλα.
  • Προσθέτουμε το κρασί.
  • Αλατίζουμε και προσθέτουμε τα μπαχαρικά.
  • Μαγειρεύουμε για 30 λεπτά, κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη φέτα. Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: