Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ

1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
4 Πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
6 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
1 Πράσινη πιπεριά χοντροκομμένη
2 Ντομάτες χοντροκομμένες
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας με το πολτό σκόρδου μέχρι να πάρει χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί και βάζουμε ζεστό νερό τόσο όσο χρειάζεται να σκεπαστεί το κρέας βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για μισή ώρα. Ρίχνουμε τα λαχανικά. Αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: