Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
250ml. Σάλτσα σόγιας
110γρ. Ζάχαρη καστανή
4-5 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
  • Σοτάρουμε το κοτόπουλο πολύ καλά. 
  • Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη και σάλτσα σόγιας, το αλάτι, το πιπέρι και τα μισά κρεμμυδάκια.
  • Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να είναι έτοιμο το κοτόπουλο και να δέσει η σάλτσα.
  • Σερβίρουμε το φαγητό με ρύζι μπασμάτι και πασπαλίζουμε με τα φρέσκα κρεμμυδάκια που μας έμειναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: