ΥΛΙΚΑ
3 Πατάτες καλά πλυμένες
200γρ. Γιαούρτι
200γρ. Γκούντα τριμμένη
100γρ. Ζαμπόν ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 Πατάτες καλά πλυμένες
200γρ. Γιαούρτι
200γρ. Γκούντα τριμμένη
100γρ. Ζαμπόν ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Με ένα πιρούνι τρυπάμε τις πατάτες, τις αλατοπιπερώνουμε, τις περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
- Τις αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τις κόβουμε στη μέση οριζόντια.
- Τις σκάβουμε με ένα κουτάλι. Το εσωτερικό που βγάλαμε το βάζουμε στο multi μαζί με το γιαούρτι και χτυπάμε να γίνει ένα μείγμα.
- Γεμίζουμε τις πατάτες με το μείγμα που ετοιμάσαμε.
- Βάζουμε το ζαμπόν και το τριμμένο τυρί και βάζουμε τις πατάτες στο φούρνο στο γκριλ σε δυνατή θερμοκρασία για 10 λεπτά να λιώσει το τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: