Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό χυλοπίτες
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1/2 Κιλό τριμμένα διάφορα τυριά
250γρ. Ζαμπόν ψιλοκομμένο
500ml. Κρέμα γάλακτος
2 Αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα ντοματάκια με 1 πρέζα ζάχαρη και μία κουταλιά ελαιόλαδο μέχρι να πήξει λίγο η σάλτσα. Βράζουμε τις χυλοπίτες σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente. Τις σουρώνουμε και τις ανακατεύουμε με μία κουταλιά σούπας βούτυρο. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος στρώνουμε τις μισές χυλοπίτες, και απλώνουμε τα ντοματάκια. Ρίχνουμε το μισό τυρί και απλώνουμε το ζαμπόν. Βάζουμε τις υπόλοιπες χυλοπίτες και απλώνουμε το υπόλοιπο τυρί. Χτυπάμε τα αβγά με τη κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε το φαγητό. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: