ΥΛΙΚΑ
1200γρ. Ροδάκινα καθαρισμένα
900γρ. Ζάχαρη
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1/2 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1200γρ. Ροδάκινα καθαρισμένα
900γρ. Ζάχαρη
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1/2 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πολτοποιούμε τα ροδάκινα στο μπλέντερ. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με τη ζάχαρη και το χυμό πορτοκαλιού. Μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 20 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
- Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και όταν κρυώσει διατηρούμε τη μαρμελάδα σε γυάλινα βάζα στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: