ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
500γρ. Μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε μικρά κομμάτια
250γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
250γρ. Τριμμένα τυριά
200γρ. Γιαούρτι
3 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Φύλλα σφολιάτας
500γρ. Μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε μικρά κομμάτια
250γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
250γρ. Τριμμένα τυριά
200γρ. Γιαούρτι
3 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια μαζί με τα μανιτάρια μέχρι να φύγουν τα υγρά τους.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά, βάζουμε τον άνηθο, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει.
- Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και στρώνουμε το πρώτο φύλλο σφολιάτας. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γιαούρτι και προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, ανακατεύουμε. Το προσθέτουμε στο μείγμα με τα μανιτάρια και ανακατεύουμε καλά.
- Αδειάζουμε το μείγμα επάνω από τη σφολιάτα. Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο και γυρίζουμε τις άκρες που περισσεύουν προς τα μέσα. Κάνουμε μερικές τρύπες στην επιφάνεια με ένα πιρούνι.
- Ψήνουμε για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: