ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
2 Ποτήρια νερού κόκκινο κρασί
1 Κουταλιά σούπας αλεύρι
2 Κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
700γρ. Ντομάτες τριμμένες
1 Φύλλο δάφνης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
2 Ποτήρια νερού κόκκινο κρασί
1 Κουταλιά σούπας αλεύρι
2 Κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
700γρ. Ντομάτες τριμμένες
1 Φύλλο δάφνης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Λιώνουμε το βούτυρο σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε το κοτόπουλο να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το αλεύρι και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το κρασί.
- Ρίχνουμε τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και το φύλλο δάφνης. Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για μία ώρα να μαλακώσει το κοτόπουλο.
- Σερβίρουμε με μακαρόνια ή πουρέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: