ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο χωριάτικα φύλλα
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κόκκινες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
2 Κίτρινες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
2 Πράσινες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
300γρ. Φέτα σε τρίμματα
200γρ. Μυζήθρα τριμμένα
3 Αβγά
2 Φρυγανιές τριμμένες
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο χωριάτικα φύλλα
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κόκκινες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
2 Κίτρινες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
2 Πράσινες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
300γρ. Φέτα σε τρίμματα
200γρ. Μυζήθρα τριμμένα
3 Αβγά
2 Φρυγανιές τριμμένες
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές για 10 λεπτά μέχρι να μαραθούν.
- Αφήνουμε να κρυώσουν.
- Χτυπάμε τα αβγά, προσθέτουμε τα τυριά και αλατοπιπερώνουμε.
- Τα ρίχνουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε.
- Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα λαδωμένα ένα ένα.
- Τα πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά και απλώνουμε τη γέμιση.
- Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία λαδώνουμε και αυτά ένα ένα.
- Στρίβουμε τις άκρες που περισσεύουν προς τα μέσα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: