ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μοσχαρίσιο κιμά
300γρ. Χοιρινό κιμά
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο
10 Φρυγανιές τριμμένες
1 Πρέζα κανέλα
Κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
Αλεύρι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
500γρ. Ντομάτες τριμμένες
2 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
1 Πρέζα κανέλα
1 Πρέζα ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μοσχαρίσιο κιμά
300γρ. Χοιρινό κιμά
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο
10 Φρυγανιές τριμμένες
1 Πρέζα κανέλα
Κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
Αλεύρι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
500γρ. Ντομάτες τριμμένες
2 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
1 Πρέζα κανέλα
1 Πρέζα ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τους κεφτέδες μαζί με 5 κουταλιές σούπας νερό, και ζυμώνουμε καλά.
- Πλάθουμε τους κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα βάζουμε τα υλικά για τη σάλτσα και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
- Βάζουμε τους κεφτέδες και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: