ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ακτινίδια
400γρ. Ζάχαρη
Χυμό από 1/2 λεμόνι
1 Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ακτινίδια
400γρ. Ζάχαρη
Χυμό από 1/2 λεμόνι
1 Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα ακτινίδια και τα κόβουμε σε κομμάτια. Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα και τα πολτοποιούμε. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι του καφέ νερό, τη βανίλια και τα ζάχαρη και τα βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 10 λεπτά.
- Με τρυπητή κουτάλα αφαιρούμε τον αφρό που θα βγάλουν. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και βράζουμε για άλλα 5 λεπτά. Όταν κρυώσει βάζουμε τη μαρμελάδα σε αποστειρωμένα βάζα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: