ΥΛΙΚΑ
500γρ. Κιμά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Ελαιόλαδο
1 Κιλό πατάτες κομμένες σε ροδέλες
Αλάτι
Πιπέρι
200γρ. Γραβιέρα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Κιμά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Ελαιόλαδο
1 Κιλό πατάτες κομμένες σε ροδέλες
Αλάτι
Πιπέρι
200γρ. Γραβιέρα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Ρίχνουμε το κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι λίγο νερό και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά. Τηγανίζουμε τις πατάτες. Στρώνουμε τις μισές πατάτες σε ένα πυρίμαχο σκεύος, ρίχνουμε το μισό τυρί και τον κιμά, σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες πατάτες και το υπόλοιπο τυρί. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: