Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΥ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
Ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας αλεύρι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Κάρυ
1 Φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
200ml. Κρέμα γάλακτος
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
250γρ. Ανάμεικτα λαχανικά
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε το κοτόπουλο, το στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε.
  • Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Ρίχνουμε το κοτόπουλο και σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
  • Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία ρίχνουμε το κάρυ και το αλεύρι, ανακατεύουμε να καβουρδιστεί το αλεύρι.
  • Ρίχνουμε το ζωμό, τη κρέμα γάλακτος και τα λαχανικά. Σιγοβράζουμε για 15 λεπτά.
  • Συνοδεύουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: