ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
Ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας αλεύρι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Κάρυ
1 Φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
200ml. Κρέμα γάλακτος
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
250γρ. Ανάμεικτα λαχανικά
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
Ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας αλεύρι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Κάρυ
1 Φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
200ml. Κρέμα γάλακτος
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
250γρ. Ανάμεικτα λαχανικά
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κοτόπουλο, το στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε.
- Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Ρίχνουμε το κοτόπουλο και σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
- Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία ρίχνουμε το κάρυ και το αλεύρι, ανακατεύουμε να καβουρδιστεί το αλεύρι.
- Ρίχνουμε το ζωμό, τη κρέμα γάλακτος και τα λαχανικά. Σιγοβράζουμε για 15 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: