ΥΛΙΚΑ
6 Ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
5-6 Κουταλιές σούπας αλεύρι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Βασιλικό
2 Κρόκους αβγών
50γρ. Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
6 Ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
5-6 Κουταλιές σούπας αλεύρι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Βασιλικό
2 Κρόκους αβγών
50γρ. Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε. Βάζουμε και το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει το μείγμα. Πλάθουμε τους κεφτέδες.
- Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: