ΥΛΙΚΑ
500γρ. Σπαγγέτι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
500γρ. Ντομάτες τριμμένες
2 Καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες
Ελαιόλαδο
Βασιλικό
Θυμάρι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 Κονσέρβες τόνο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Σπαγγέτι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
500γρ. Ντομάτες τριμμένες
2 Καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες
Ελαιόλαδο
Βασιλικό
Θυμάρι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 Κονσέρβες τόνο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου.
- Ρίχνουμε τις ντομάτες και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το βασιλικό και το θυμάρι και τις πιπεριές και το μαϊντανό. Ρίχνουμε τον τόνο, αλάτι και ανακατεύουμε.
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: