ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πένες
250γρ. Ντοματίνια
150γρ. Τυρί κρέμα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Πένες
250γρ. Ντοματίνια
150γρ. Τυρί κρέμα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις πένες σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και βάζουμε τα ντοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Ανακατεύουμε για 2 λεπτά. Ρίχνουμε μία κουτάλα νερό από αυτό που βράζουν οι πένες. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
- Ρίχνουμε και το τυρί ανακατεύουμε να ενωθούν όλα τα υλικά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: