ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πένες
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδι
500γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
500γρ. Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια
1 Ποτήρι νερού λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
1 Κύβο κοτόπουλο
200ml. Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Πένες
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδι
500γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
500γρ. Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια
1 Ποτήρι νερού λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
1 Κύβο κοτόπουλο
200ml. Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις πένες και τις στραγγίζουμε.
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τη πιπεριά και το πολτό σκόρδου.
- Προσθέτουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε καλά να πάρει χρώμα.
- Προσθέτουμε το μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Σβήνουμε με το κρασί στο οποίο έχουμε διαλύσει τον κύβο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά.
- Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ρίγανη. Ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: