ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
250γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
300ml. Κρέμα γάλακτος
1 Ποτήρι νερού λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Μπούκοβο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
250γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
300ml. Κρέμα γάλακτος
1 Ποτήρι νερού λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Μπούκοβο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά.
- Σβήνουμε με το κρασί προσθέτουμε τα αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, το μπούκοβο και το μοσχοκάρυδο.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά σκεπάζουμε τη τηγάνι και μαγειρεύουμε για 45 λεπτά.
- Πρέπει το φαγητό να μείνει με το λάδι, ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: